Creare site de prezentare | Pixel Web Design

Site de prezentare

Un site este cartea ta de vizita in mediul online si te ajuta sa atragi clienti noi iar acesta lucreaza pentru tine 24 din 24 de ore in timp ce tu te poti concentra pe lucrurile importante ale afacerii iar costurile de promovare in mediul online sunt mult mai mici.

carousel 1684591 1280

Site-uri tematice

Realizăm site-uri pentru diferite tipuri de afaceri

 • law.png
  Cabinet avocatura
 • estimate.png
  Firme de contabilitate
 • car-repair-mechanic.png
  Service auto
 • hospital-medical-sign.png
  Cabinete medicale
 • restaurant.png
  Restaurante
 • cut-scissor.png
  Saloane beauty

Creare site de prezentare cu preturi incepand de la 300 ron

Pixel Web Design a luat naștere în anul 2019 iar scopul nostru este să oferim servicii de web design celor care doresc să își dezvolte afacerea în mediul online.
Indiferent ca ai o firma la început de drum iar bugetul pentru un site de prezentare nu este foarte mare, noi iti oferim posibilitatea de plata de pana la 4 rate.

ce inseamna responsive web design

Procesul de realizare a unui site

01.

Analiza proiectului

Purtăm o discuție cu clientul și stabilim scopul, obiectivele site-ului web, metoda de promovare, bugetul și cărui public ne adresăm.

02.

Web Design

Având toate detaliile stabilite legate de proiect, următorul pas este să alegem de comunc acord felul în care o să arate interfața site-ului.

03.

Web Development

După ce design-ul a fost aprobat următorul pas este implementarea design-ului dorit

04.

Lansarea site-ului

După ce am testat și verificat că site-ul  este perfect funcțional și avem confirmarea clientului, ultimul pas este să îl lansăm în online.

Servicii incluse

Fiecare pachet de realizare site de prezentare include urmatoarele caracteristici

Alege pachetul potrivit pentru tine

500 ron

Economic

800 ron

Standard

1500 ron

Premium

pattern v

Întrebări frecvente

Prețul unui site variază în funcție de complexitatea lui și de cerințele clientului. Costul unui site simplu de prezentare pornește de la suma de 300 RON fără găzduire și poate să ajungă la 2000 RON.

Nu, în prețul de realizare a unui site web de prezentare sunt incluse găzduirea site-ului și numele domeniului, ambele înregistrate pe o perioada de 1 an.

Ca un site sa funcționeze pe internet sunt necesare găzduirea (spațiul pe un server unde o sa fie găzduit site-ul) și domeniul (numele la site). Prețul pentru achiziționarea domeniului .ro pe an este de 7,60 euro, iar prețul pentru găzduire începe de la 200ron/an și poate să crească în funcție de complexitatea site-ului.

Nu, dar acestea se pot muta pe serverul nostru unde există următoarele avantaje: preț mai mic la găzduire și la reînnoirea domeniului, ne ocupam de toată partea tehnica, emailuri, certificate ssl etc iar dacă se întârzie cu plata anuală a domeniului ori a găzduirii, nu este o problemă deoarece suntem înțelegători iar aceste facturi se pot achita și mai târziu.

În medie onorăm comenzile în 1-2 săptămâni iar aceasta durată poate să crească dacă clientul nu are toate materialele necesare (texte, poze etc) să le publicam pe site.

Pentru început vom solicita un avans de 30% pentru a începe proiectul, iar restul se achită când site-ul este gata, iar plata se efectuează prin transfer bancar.

Da, se poate achita în 6 rate egale.

De regulă tu scrii articolele care vor fi publicate pe website dar dacă ai nevoie de ajutor avem redactori care te pot ajuta să creezi conținutul pentru site.

SEO inseeamnă optimizarea conținutului de pe site pentru motoarele de căutare ca site-ul tău să apară primul la căutarea pe Google a unui cuvânt cheie ori serviciu.

Bugetul tău este mai mic și ai nevoie de un pachet personalizat?